Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Aralık 2016 - 18:23 Yorum: 0

Alaşehir’de bent inşaatında toprak kayması: 2 yaralı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir dere üzerinde yapımı süren bent inşaatında yaşanan toprak kayması sonucu toprak altında kalan 2 işçi yaralı olarak...

Alaşehir’de bent inşaatında toprak kayması: 2 yaralı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir dere üzerinde yapımı süren bent inşaatında yaşanan toprak kayması sonucu toprak altında kalan 2 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında ilçeye bağlı Kozluca Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir firma tarafından Uzunburun Deresi'nde süren bent inşaatında dere yatağındaki toprağın kayması sonucu 2 işçi toprak altında kaldı. Köylüler ve mesai arkadaşları tarafından toprak altından çıkartılan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldılar. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber