Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 13:43 Yorum: 0

Albay Ersever, GAİB’i ziyaret etti

Gaziantep İl Jandarma Komutanı Ömer Ersever, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz'ı makamında ziyaret...

Albay Ersever, GAİB’i ziyaret etti

Gaziantep İl Jandarma Komutanı Ömer Ersever, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz'ı makamında ziyaret etti.

Albay Şeref Çakmak'ın emekliye ayrılmasının ardından Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına atanan Ersever, GAİB Başkanı Çıkmaz'a iadeyi ziyarette bulundu. Çalışmaları hakkında bilgi veren Ersever, şehirde kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesinin önemine dikkati çekti. GAİB Başkanı Çıkmaz da şehir ve bölge ihracatında gelinen noktaya anlattı. Bölgenin ihracattaki gururu Gaziantep'in birçok ile örnek olmaya devam ettiğini vurgulayan Çıkmaz, "Gaziantep her zaman başarılarıyla anılan önemli bir şehrimiz. İlimiz bulunduğu konumu fırsata çevirmiş ve bugünlere gelmeyi başarmıştır. Bunda da kentin girişimci ruhu öne çıkmaktadır" dedi.

Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Albay Ersever, GAİB’i ziyaret etti

Albay Ersever, GAİB’i ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber