Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Albayrak, Sarılar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Sarılar Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.Bir kahvehanede vatandaşlarla buluşarak istek ve...

Albayrak, Sarılar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Sarılar Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Bir kahvehanede vatandaşlarla buluşarak istek ve şikayetlerini dinleyen Albayrak, bundan sonra mahalleye sık sık geleceğini söyledi.

Daha önce de mahallede incelemelerde bulunduğunu anımsatan Albayrak, şöyle konuştu:

"Büyükşehir olarak tüm mahallelerimizde olduğu gibi burada da önemli çalışmalar yapacağız. Yapmazsak zaten bizden hesap sorun. Sizlerin teveccühü ile biz bu göreve geldik. Verdiğiniz oyları yapacağımız hizmetlerle helal ettireceğimizden kuşkunuz olmasın. Sarılar'ın ihtiyacı olan hizmetleri yapacak daire başkanımla buradayım. Tüm daire başkanlarım kendi alanları ile ilgili gerekli araştırmaları yaptılar, hazırlıklarını yaptılar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber