Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Temmuz 2014 - 21:40 Yorum: 0

Alperen Ocakları'nda genel başkan tartışması

Alperen Ocakları Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Genel Başkan Serkan Tüzün, kendisine destek veren ve büyük bir çoğunluğu teşkil eden ocaklarımızın desteğiyle görevinin başındadır" denildi.

Alperen Ocakları'nda genel başkan tartışması

Alperen Ocakları Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, 'Genel Başkan Serkan Tüzün, kendisine destek sağlayan ve büyük bir çoğunluğu teşkil eden ocaklarımızın desteğiyle görevinin başındadır. Düzenlenen düzmece evraklar tarafımızca mahkemeye taşınacaktır' ifadesi kullanıldı. 

Tüzün, genel merkez adına yaptığı açıklamada, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, CHP ve MHP'nin çatı aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararını parti istişare kurullarını çalıştırmadan, kapalı kapılar ardında aldığını savundu.

Kamuoyuna geniş katılımlı bir istişare şekilde sunulan kararın siyasi bir illüzyon olduğunu belirten Tüzün, 'Alperen kardeşlerimizin davamızı temel piyasa iradeli tutumlarıyla bu illüzyon, Mustafa Destici ve şürekasının elinde bozuluvermiştir' ifadesini kullandı. 

Destici'nin karalama kampanyaları ve yalanlarla durumu kurtarmaya çalıştığını ileri sürün Tüzün, şunları kaydetti:

'Siyasi meşruiyetlerini parti tabanında bundan sonra yitirmiş olan bu zevat, alelacele attıkları yalanlarla durumu kurtarmaya çalışmış, üçüncü derslik bir ağızla arkadaşlarımıza 'ajan' yaftası vurmaya çaba etmiş, hatta kargaları dahi güldürecek bir us tutulmasıyla, genel başkanımızın AK Parti Genel Merkezine gittiği yolunda iftiralar atmışlardır. Mustafa Destici şunu iyi bilmelidir ki attığı iftiraları tek tek kendisine yutturacak ve kendisi konusunda edindiğimiz ve onu insan içine çıkamaz duruma getirecek bilgilerimizi, saklı iş ortaklıkları, aldığı iş takip ücretleri ve siyasetini yönlendirmek karşılığında aldığı avantalarla beraber pek yakında kamuoyuyla paylaşacağız.'

BBP'nin, kurulduğu günden bu güne kadar asla bir cemaatin siyasi üssü biçimine gelmediğine dikkati çeken Tüzün, şu ifadelere yer verdi:

'Destici, parti Örgüt başkanlığına cemaatçi kimliği birinci kimliği olan ve bu durumu da herkesçe adlandırılan kullanıcılarını getirmiş, bununla da yetinmemiş, Alperen Ocakları Vakfı içerisinde düzmece belge düzenletmiş, geriye doğru yapılmamış toplantıları oluşmuş benzeri göstererek sahtecilik yapmış ve böylelikle Alperen yiğitlerin kendisine karşı takındığı onurlu iradeyi bastırmak gayesiyle gene cemaat yakınlıklarını kullanarak sözüm ona yeni ocak başkanı atamıştır. Bütün Alperen Ocaklı kardeşlerimiz bilmelidir ki böyle bir ahvalin üzerine kendisine gün doğmuş benzeri atlayan şahıs kim olursa olsun, Mustafa Destici vasıtası ile iplerle denetim edilecek bir kukla olacaktır. Dolandırıcı mantığıyla yapılan bu muamelenin nezdimizde ne bir yaptırım gücü ne de itibarı vardır. Genel Başkanımız Serkan Tüzün, kendisine destek sağlayan ve büyük bir çoğunluğu teşkil eden ocaklarımızın desteğiyle görevinin başındadır. Vakıflar bölge müdürlüğünden adamını bulabilmek kaydıyla düzenlenen düzmece evraklar tarafımızca mahkemeye taşınacaktır.'

Tüzün, mahkeme seyrine göre 'Alperen Ocakları' ismi sabit kalmak kaydıyla, form değişikliği yapılarak ocağın ayakta tutulacağını belirtti.

Muhabir: A. Eda meşhur Özen

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber