ANKARA (İHA) – Altındağ Belediyesinin kurduğu triko atölyesinde birbirinden sevimli oyuncaklar yapan Altındağlı kadınlar görenleri gülümsetiyor.
ANKARA (İHA) – Altındağ Belediyesinin kurduğu triko atölyesinde birbirinden sevimli oyuncaklar yapan Altındağlı kadınlar görenleri gülümsetiyor.
Altındağlı kadınların triko atölyesi yüzleri güldürüyor. Plevne Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde kurulan triko atölyesinde birbirinden sevimli oyuncaklar, anahtarlıklar ve süs eşyaları yapan Altındağlı kadınlar, hem geçimlerini sağlıyor hem de çocukların yüzünü güldürüyor. Atölyede en çok ilgi gören ürünler arasında birbirinden renkli ve sevimli anahtarlıklar başı çekiyor. Ortaya çıkan ürünleri Altın Eller Kadın Kooperatifi aracılığıyla satan kadınlar, bu sayede ekonomik özgürlüklerini de kazanmış oluyorlar.
Altındağlı kadınların triko atölyesinin çok renkli ve sevgi dolu bir atölye olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Altındağlı kadınlarımız çok becerikli. Onları desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çünkü el emeği bizim için çok değerli" ifadelerini kullandı.
Altın Eller Kadın Kooperatifi sayesinde her geçen gün çok daha fazla Altındağlı kadının hayatının değiştiğini belirten Başkan Balcı, "Altındağlı kadınların Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde edindikleri bilgi ve becerileri kazanca dönüştürebildiği bir platform olan "Altın Eller Kadın Kooperatifi" her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bu zamana kadar yüzlerce Altındağlı kadın bu kooperatif sayesinde para kazandı. Bu sayı hızla artmaya devam ediyor. Altın Eller Kadın Kooperatifimiz kadınların umudunu kazanca dönüştürüyor" dedi.
Başkan Balcı, "Altın Eller Kadın Kooperatifinden alışveriş yapmak isteyenler, kooperatifin Hamamarkası'nda bulunan satış ofisini ziyaret edebilirler. Altıneller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi satış ve yönetim merkezi, tarihi Hacettepe Mahallesi Koyungözü Sokak'ta bulunuyor. Dileyenler, www.altinellerimiz.com internet sitesi üzerinden de alışveriş yapabilir" diye konuştu.




Bayburt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Sevim başkanlığında, İl Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında risk değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, afet risklerine karşı alınacak teknik ve önleyici tedbirler masaya yat
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi çalışanlarıyla ve hastanede tedavi gören çocuk hastalarla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok Atrium’da düzenlenen yeni yıl kut
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Cumhuriyet Meydanı çevresinde faaliyet gösteren kanatlı eti satışı yapan esnafa yönelik denetim gerçekleştirdi.Kentin muhtelif bölgelerinde sorumluluk alanına giren her konuda dene
Erzincan Veteriner Hekimler Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, klinisyen veteriner hekimlerin yaşadığı sorunlar ile 2026 yılı hedefleri ele alındı.Programa, Erzincan merkez ve ilçelerinde veteriner muayenehanesi bulunan klinisyen veteriner h
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.Diyadin Kaymakamlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan köy yollar
Afyonkarahisar Valiliğin’den yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Meteorolojiden alınan verilere göre ilimizde gece yarısından itibaren etkili ola
Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl ilk kez düzenlediği hamsi festivalinde İstanbul’da Karadeniz kültürünü buluşturdu. İki gün süren ve 10 ton hamsinin ikram edildiği festivalde, birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Vatandaşlar kemençe, tulum ve horon
Aralık ayının son haftasında Türkiye’de birçok ilde yoğun kar yağışı ve sert kış şartları etkisini gösterirken Antalya’da karla kaplı dağların gölgesinde kent sakinleri ve yabancı turistler, su sıcaklığının 20 derece olarak ölçüldüğü Konyaaltı’nda denize
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
05Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
06Trump ve Netanyahu basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler yağdı
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük