Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Ağustos 2022 - 15:13 Yorum: 0

Altındağ’da aşure bereketi

Altındağ'da aşure kazanları kaynadı, aşure sevgiyle paylaşıldı. Karapürçek Mahalle Konağı, Başpınar Mahalle Konağı, Karacaören ve Siteler'de dağıtılan...

Altındağ’da aşure bereketi

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, vatandaşlara aşure ikram etti.

Altındağ'da aşure kazanları kaynadı, aşure sevgiyle paylaşıldı. Karapürçek Mahalle Konağı, Başpınar Mahalle Konağı, Karacaören ve Siteler'de dağıtılan aşure, her yaştan, her kesimden vatandaşları bir araya getirdi. Siteler'de gerçekleştirilen aşure dağıtımına Başkan Balcı'nın yanı sıra, AK Parti Ankara milletvekilleri Lütfiye Selva Çam ve Zeynep Yıldız, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ile Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Hüseyin Taklacı da katıldı. Aşure dağıtımına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

"Aşure kardeşlik demektir"

Aşure gününün kardeşlik günü olduğunu söyleyen Başkan Balcı, aşurenin paylaştıkça güzelleşen, bereketlenen bir gelenek olduğunu belirterek, "Aşure'nin yapımı ve paylaşılması çok önemlidir. Birçok farklı malzemenin buluşmasıyla ortaya çıkan bu lezzetli tatlı bizim farklılıklarımızı da temsil ediyor. Aşure yapımında birbirinden farklı malzemeler bir araya geldiğinde, nasıl bu kadar lezzetli ve bereketli olabiliyorsa, işte bizim milletimizde birbirinden farklı unsurlarıyla bir araya geldiğinde, el ele verdiğinde bu kadar güzel oluyor. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, evlerimizden ve ülkemizden bereketi eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber