Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Haziran 2013 - 12:19 Yorum: 0

Amacımız milli takıma sporcular kazandırmak

Alişar’lı sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ ya ziyarette bulundu.

Amacımız milli takıma sporcular kazandırmak

MALATYA GÜNCEL - Malatya Battalgazi İlçesine bağlı Alişar Köyü Beden Eğitim Öğretmeni aynı zamanda Taekwondo antrenörü olan Erdal TALAS Taekwondo çalışmalarını başlattığı Alişar’lı sporcular ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ ya ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Müdürlüğünden desteklerini dile getiren TALAS ‘’ Alişar Köyü gençlerini spora teşvik amaçlı taekwondo derslerimiz başlattık. Amacımız bu gençleri spora teşvik ederek, başarılı taekwondocular yetiştirmek ve taekwondo milli takımına sporcular kazandırmaktır. Bu anlamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden destek bekliyoruz. İl Müdürümüz Sayın Mustafa Sadi FINDIKLI sağ olsun bizlere her türlü desteği vereceklerini illettiler kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI Alişar Köyü Beden Eğitimi Öğretmeni ve Taekwondo antrenörü Erdal TALAS’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı başarılar diledi. Her türlü desteği vereceğini dile getirdi.

FINDIKLI ‘’ Sporun dalga dalga merkezden ilçelere, ilçelerden beldelere doğru tabana yayılması için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Zaten İl Müdürlüğü olarak ana prensiplerimizden biri sporu tabana yaymaktır. Bu anlamda bizden destek bekleyen Alişar Köyü Beden Eğitim Öğretmeni aynı zamanda Taekwondo antrenörü olan Erdal TALAS’a her türlü desteği vereceğiz’’ dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘nın konuşmasının ardından Alişar Köyü gençlerini yaz spor okuluna kayıt altına alınıp hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber