Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Aralık 2014 - 12:38 Yorum: 0

Amasya'da futbol organizasyonları

AMASYA (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen genç erkekler futbol müsabakalarının Taşova ilçesi ayağının tamamlandığı bildirildi.İlçe stadyumunda...

Amasya'da futbol organizasyonları

AMASYA (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen genç erkekler futbol müsabakalarının Taşova ilçesi ayağının tamamlandığı bildirildi.

İlçe stadyumunda beş okulun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Anadolu Lisesi ilçe birincisi olurken, Şehit Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ikinci, Yeşilırmak Çok Programlı Anadolu Lisesi ise  üçüncü oldu.

Anadolu lisesi beden eğitimi öğretmeni Şeref Taş, gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Anadolu Lisesi olarak ilçeyi temsil edecek olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Taş, il birinciliği müsabakalarının yarın Amasya'da başlayacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber