Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2014 - 16:38 Yorum: 0

Amatör kulüplere malzeme yardımı yapıldı

YOZGAT (AA) Yozgat İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulunuldu.Vali Abdulkadir Yazıcı, valilikte düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amatör...

Amatör kulüplere malzeme yardımı yapıldı

YOZGAT (AA) Yozgat İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Vali Abdulkadir Yazıcı, valilikte düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amatör spor kulüplerinin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını söyledi.

Gençlerin spora yöneldikçe sokaktaki olumsuz hareketlerin engellendiğini ifade eden Yazıcı "İlimizde faaliyet gösteren on sekizi futbol, ikisi basketbol, ikisi voleybol ve biri de hentbol olmak üzere yirmi üç amatör spor kulübüne toplam 60 bin lira tutarında malzeme yardımı yapıldı. Bizler bu sene tam olarak sporun içerisinde olacağız. Alt yapıyı geliştirmek için de çalışmalarımız olacak. Bizler üzerimize düşen vazifeyi bu sene daha iyi yapmaya gayret edeceğiz.İnşallah bundan sonra daha da güzel işler çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu.

Vali Abdulkadir Yazıcı Yozgat’taki  potansiyelleri harekete geçirmek için tüm güçle çalışılması gerektiğini belirterek, 2014 yılının kent için önemli olduğunu dile getirdi.

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş ise spor kulüplerine yapmış olduğu desteklerden dolayı başta Vali Abdulkadir Yazıcı ve İl Genel Meclis Sekreteri Muammer Yanık'a teşekkür etti. 

Spor ile gençlerin kötü alışkanlıklardan korunduğunu anlatan Bektaş, "Memleketimizin evlatlarını internet kafe ve kahvehane köşelerinden alıp sahalara, salonlara, pistlere getiren, sırtlarına forma giydiren bütün devlet büyüklerimizden Allah razı olsun diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhammer Yanık ve Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş 23 amatör spor kulüp temsilcilerine, alınan spor malzemelerini teslim etti.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber