Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 26 Mayıs 2016 - 22:33 Yorum: 0

Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş Maçı Ardından

Anadolu Efes-Darüşşafaka Doğuş Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off ikinci maçından sonra her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda...

Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş Maçı Ardından

Anadolu Efes-Darüşşafaka Doğuş Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off ikinci maçından sonra her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ikinci maçında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaştığı Darüşşafaka Doğuş'u 88-73'lük skorla mağlup ederek seride 2-0 öne geçti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Anadolu Efes Başantrenörü Ahmet Çakı, Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Birkan Batuk, Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ve Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Metin Türen açıklamalarda bulundu.

Serinin ilk maçında yaptıkları hatalardan ders aldıklarını belirten Ahmet Çakı, "Bugün rakibimizin alan savunmasına iyi cevap verdik ve ritmimizi kaybetmedik. Oyuncularımı kutluyorum. Kazandığımız için mutluyuz. 2-0 önemli bir avantaj ama Darüşşafaka Doğuş gibi bir takımla oynarken hiç bir şey bitmiş değil. Konsantrasyonumuzu koruyup, deplasmandan bir galibiyet çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu.

Birkan Batuk ise, "Maça iyi başladık. Zaman zaman hata yapsak da kazanmayı başardık" dedi.

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ CEPHESİ

Karşılaşmaya çok kötü başladıklarını söyleyen Oktay Mahmuti, "Basit hatalar ve çok fazla top kaybı yaptık. Maça çok yumuşak başladık. Yaptığımız top kayıplarının neredeyse tamamını rakibimiz sayıya çevirdi. Bu öz güven ile rakibimiz ikinci çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü. Sağlık sıkıntılarımız var. Bu durum enerjimizi etkiledi. Bunların üstesinden gelmeye çalıştık. Bu durumdan bahsetmedik ve bundan sonra da bahsetmek istemiyoruz. İddiamızı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Metin Türen ise, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu şekilde kaybetmek bize yakışmadı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber