Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Antakya Belediyesi aylık olağan toplantısı

HATAY (AA) - Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, belediye olarak bir yılda bir çok yenilik gerçekleştirdiklerini ve atılması gereken adımları atarak yeni hizmetleri halkla buluşturduklarını...

Antakya Belediyesi aylık olağan toplantısı

HATAY (AA) - Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, belediye olarak bir yılda bir çok yenilik gerçekleştirdiklerini ve atılması gereken adımları atarak yeni hizmetleri halkla buluşturduklarını belirtti.

Kimyeci, bir otelde her ay düzenlenen olağan genel toplantısında, belediyecilik hizmetlerinin halka doğru aktarılması için Antakya Belediye Web TV kurduklarını ve yayına başladıklarını söyledi.

Su zamlarında halktan gelen olumsuz talepler doğrultusunda HATSU toplantılarında konuyu ele aldıklarını ifade eden Kimyeci,"Toplantılarda suyun kademeli olarak 1.29 kuruşa indirilmesi ve vatandaşların su konusunda mağdur edilmemesini masaya yatırdık. Önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda aynı şekilde konuyu görüşeceğiz. Burada suyun kayıp-kaçak yüzdesi vatandaşın cebinden çıkıyor" diye konuştu. 

Kimyeci, kentsel dönüşümle ilgili öncelikle deprem riski olan mahallelerden çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Hatay'daki birçok taş köprünün restorasyon çalışmalarına başlanacağını vurgulayan Kimyeci, bunun ilk ayağı olarak da Antakya'da bulunan tarihi Demirköprü'nün restorasyonun yapılacağını söyledi.

Çalışmaların her geçen gün daha da artığı için araç filosunu genişlettiklerini belirten Kimyeci, 57 mahallede 500 bin metrekare parke taşı döşendiğini aktardı.

Ekiplerin her gün aralıksız gıda imalathanelerinde denetim yaptığını anlatan Kimyeci,halkın sağlığı için çalıştıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber