Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

Antakya'dan kısa kısa

HATAY (AA) - Antakya Belediyesi'nde işçi personele 13 yevmiye tutarındaki ilave tediye ikramiyelerinin dağıtıldığı bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada, Belediyenin, hizmet süreleri...

Antakya'dan kısa kısa

HATAY (AA) - Antakya Belediyesi'nde işçi personele 13 yevmiye tutarındaki ilave tediye ikramiyelerinin dağıtıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Belediyenin, hizmet süreleri boyunca personelinin her türlü hak ve alacaklarına her zaman büyük önem verdiği belirtilerek, 6772 sayılı kanun kapsamında 140 işçi personele 13 yevmiye tutarında toplamda net 119 bin 957 TL ikramiye dağıtıldığı kaydedildi. Ödemeyle personelin kıdem ve hizmet yılı esaslarına göre banka hesaplarına kişi başına 800 - 1000 TL arasında değişen oranlarda para yatırıldığı belirtildi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, personelin her türlü hak ve alacaklarını henüz alın terleri kurumadan ödeme konusunda önem ve hassasiyet gösterdiklerini kaydetti.

- YGS'ye girecek öğrenciler

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Kimyeci, geleceğin teminatı olan öğrencilerden beklentilerinin bu önemli sınavda stres ve heyecan yapmadan ellerinden gelenin en iyisini yapmaları olduğunu kaydetti.

Belediye olarak YGS'ye hazırlanan 135 öğrenciye ücretsiz kurs imkanı sağlayarak sınava hazırlanmalarına destek olduklarını ifade eden Kimyeci, bundan sonraki süreçte de kurslarının devam edeceğini belirtti.

- 14 Mart Tıp Bayramı 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kimyeci, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın, onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutladığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber