Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Eylül 2014 - 15:53 Yorum: 0

Antalya'da evlilik turizmi

Filistinli ve Danimarkalı çift, ünlü Konyaaltı Plajı'nda dünya evine girdi

Antalya'da evlilik turizmi

ANTALYA (AA) - Filistinli Tamer Tevfik Borbar ve Danimarkalı Maria Elisa Gabraeil çifti, Konyaaltı Plajı'nda kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, çiftin nikahını, Yazı İşleri Daire Başkanı Ruhiye Sami kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Halime Özen Erbaş ve Durmuş Gürdal yaptı.

Antalya'da evlenmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borbar, "Eşimle ocak ayında Ramallah'ta tanıştık. Diğer pek çok çift gibi biz de Antalya'da evlenmek istedik ve buraya geldik" dedi. 

Norveç’te öğrenci olan Danimarkalı Maria Elisa Gabraeil ise 8 gündür kentte bulunduklarını ve balayı için yat gezisi yapmayı planladıklarını anlattı. 

Öte yandan, evlilik turizmiyle de öne çıkmaya başlayan Antalya'da, ajanslar aracılığıyla evlenmek için girişimlerde bulunanlar arasında en fazla İranlılar, Ruslar ve Kazakların bulunduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber