Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde
Asayiş 11 Aralık 2018 - 14:38 Yorum: 0

Antalya’da silahlı kavga: 1 ölü

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanıp olay yerinden araçlarıyla kaçarken Elmalı ilçesinde yardım isteyen 2 kişiden...

Antalya’da silahlı kavga: 1 ölü

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanıp olay yerinden araçlarıyla kaçarken Elmalı ilçesinde yardım isteyen 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 1 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kaş'a bağlı Gömbe Mahallesi Çayboğazı Barajı yakınlarında araçları park halindeki iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine açılan ateş sonrası Recep D. (25) ve Volkan Akbulut (26) yaralandı. Otomobille olay yerinden kaçan iki yaralıdan Recep D, Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi'ndeki bir eczanenin önünde yardım istedi. Eczacıların ihbarıyla olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı ilk kontrolde Volkan Akbulut'un başına isabet eden kurşunla hayatını kaybettiğini belirlerken, Recep D.'yi ise hastaneye götürdü. Volkan Akbulut'ın cenazesi otopsi için Elmalı Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Öte yandan, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, çevre il ve ilçe ekiplerine de bilgi verildi. Finike Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya karıştığı belirlenen Y.U. ve O.U.'nun ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir evde saklandığı bilgisi üzerine düzenlediği operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Polis, şüphelilerle birlikte hareket ettiği tespit edilen iki araçta bulunan Ö.F.K, E.Ş.B, G.M.A. ve H.H. ile operasyonun yapıldığı evde bulunan E.O.K, A.B. ve R.E.'yi de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise 39 uyuşturucu hap, damar yolu açmak için kullanılan 11 branül, 6 enjektör, hemogram kan tüpü ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

Antalya’da silahlı kavga: 1 ölü

Antalya’da silahlı kavga: 1 ölü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber