Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2014 - 11:08 Yorum: 0

Antalyaspor Hentbol Takımı, Akseki kampını tamamladı

Antrenör Dağseven:

Antalyaspor Hentbol Takımı, Akseki kampını tamamladı

ANTALYA (AA) - Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Antalyaspor, Akseki'deki yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Antrenör Tufan Dağseven idaresinde gerçekleştirilen kamp çalışmalarında oyuncular, koşu ve ısınma hareketleri, sürat, beceri, çabukluk ve şut çalışmalarına ağırlık verdi.

Dağseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bundan sonraki çalışmalarını Antalya'da sürdüreceklerini söyledi. Kampın ardından sporculara bir gün izin verdiklerini, pazartesi günü antrenmanlara tekrar başlayacaklarını belirten Dağseven, şöyle konuştu:

"Bizim açımızdan Akseki kampı mükemmel geçti. Koşu ve ısınma hareketleri, sürat, beceri, çabukluk, şut ve hareketleri antrenmanlarından sonra, hem dayanıklılık hem de taktiksel anlamda çalışmalar yaptık. Geçen seneden oturmuş bir kadromuz vardı. Bu kadronun içine dahil ettiğimiz oyuncuların hepsi, bizim tanıdığımız, bildiğimiz ve bize büyük katkı sağlayacağına inandığımız oyunculardı. Düşündüğümüz herşey Akseki kampında gerçekleşti diyebilirim. Kaynaşma, birlik beraberlik, çalışma ve bunların semeresini görme anlamında çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Artık Antalya'da teknik ve taktik antrenmanları ile hazırlık maçları yaparak lige hazırlanacağız."

Dağseven, takıma kaleci ve sağ kanat pozisyonlarına iki oyuncu daha takviye edeceklerini,  bu oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber