Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Araban'ın içme suyu şebekesi yenilendi

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçedeki yeraltı içme suyu şebekesinin tamamen yenilendiğini söyledi.Özdemir, makamında düzenlediği basın toplantısında, ilçedeki...

Araban'ın içme suyu şebekesi yenilendi

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçedeki yeraltı içme suyu şebekesinin tamamen yenilendiğini söyledi.

Özdemir, makamında düzenlediği basın toplantısında, ilçedeki en büyük hizmetlerin kendi döneminde yapıldığını savundu.

İlçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek istediğini ifade eden Özdemir, "Büyük bir köy görünümünde devraldığım ilçemizi yaşanılabilinir hale getirmek için meclis üyesi arkadaşlarımla aralıksız çalıştık" dedi.

Daha önceki dönemlerde ilçenin içme suyu hakkında sorunlar olduğunu anlatan Özdemir, bu nedenle vatandaşlar arasında hastalıkların da arttığını kaydetti.

Bu yüzden yer altı içme suyu şebekesinin tamamen yenilendiğini dile getiren Özdemir, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla da modernizasyon çalışmaları yapıldığını vurguladı.

Özdemir, ilçede sosyo-kültürel alanda da birçok yenilikler yapıldığını, bu kapsamda çocuk oyun grupları, spor aletleri, tiyatro alanıyla sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanlar inşa ettiklerini belirtti.

Görevinin son gününe kadar Araban'ı daha iyi bir ilçe konumuna getirmek için çalışacağını bildiren Özdemir, "Tüm projelerimize destek veren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a teşekkür ederim" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber