Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 11:18 Yorum: 0

Arapgir'de emniyetten ihtiyaç sahiplerine yardım

MALATYA (AA) - Arapgir İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları, ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptı.İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin hazırladığı 21 gıda paketi, ailelere teslim...

Arapgir'de emniyetten ihtiyaç sahiplerine yardım

MALATYA (AA) - Arapgir İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları, ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin hazırladığı 21 gıda paketi, ailelere teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Köse, vatandaşların ramazanı güvenli ve huzurlu geçirmeleri için kurumdaki tüm birimlerin aralıksız çalıştığını söyledi.

Emniyet teşkilatının bir yandan suçla mücadele ettiğini, bir yandan da çevreden kaynaklı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için sosyal faaliyetler yürüttüğünü ifade eden Köse, "Sosyal faaliyetler çerçevesinde ilçemizde yalnız ve kimsesiz, yaşamını güç koşullarda sürdürmeye çalışan vatandaşlarımızın bu ayda daha çok yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerle diğer vatandaşlarımızın da bu insanlardan haberdar olmasını, bu insanlarla ilgilenmesini ve bu zor zamanlarında daha rahat bir yaşam sürmelerine yardımcı olmalarını sağlamaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber