Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Mart 2019 - 13:08 Yorum: 0

Aras EDAŞ 31 Mart mesaisinde

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi seçim hazırlıklarını tamamladı. 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Aras EDAŞ arıza onarım...

Aras EDAŞ 31 Mart mesaisinde

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi seçim hazırlıklarını tamamladı. 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Aras EDAŞ arıza onarım bakım ekipleri takviye edilerek 7 ilde tam mesai yapacak.

Seçimlerin başlangıcından sonuçlanıncaya kadar 7 ilde mülki idare ve kolluk kuvvetleri ile eşzamanlı bir çalışma sağlanarak, yerel seçimlerin sorunsuz geçmesi için personeller deyim yerinde ise teyakkuza geçti.

281 ekip ile kırsalda ve şehir merkezlerinde görev yapacak arıza onarım bakım ekipleri, seçimler sona erinceye kadar görevinin başında olacak.

Ayrıca Aras EDAŞ'ın sosyal medya adresleri ve Çağrı Merkezi (444 7 850) 7/24 hizmet veren bir altyapıya sahip olduğu için sahadaki ekiplere gerektiğinde konum ve iletişim desteği sağlayacak.

Aras EDAŞ'ın SCADA Merkezi herhangi bir arıza olması durumunda arıza tespiti ile çok kısa sürede koordinasyon görevini yürütecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber