Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 12:43 Yorum: 0

Arpaçay'da kızlar futbolda birinci oldu

KARS (AA) - Arpaçay Yatılı Bölge Okulu (YBO) Kızlar Futbol Takımı, "Okullararası Futbol Müsabakaları"nda il birincisi oldu.Kentte düzenlenen müsabakalarda rakip takımları yenerek il birincisi...

Arpaçay'da kızlar futbolda birinci oldu

KARS (AA) - Arpaçay Yatılı Bölge Okulu (YBO) Kızlar Futbol Takımı, "Okullararası Futbol Müsabakaları"nda il birincisi oldu.

Kentte düzenlenen müsabakalarda rakip takımları yenerek il birincisi olan takım, Kaymakam Faruk Erdem'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdem, son yıllarda ilçedeki kızların sportif aktivitelerde gösterdiği başarı grafiğinin yükseldiğini söyledi.

Erdem, ''Futbol gibi kızlar arasında çok tercih edilmeyen bir spor dalında ilçemizi bu denli başarıyla temsil eden kız öğrencilerimiz, önemli başarı elde etmiştir'' dedi.

Şampiyonluk kupasıyla gelen takıma Erdem, spor ayakkabı hediye etti.

ETİKETLER: Arpaçay
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber