Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 17:58 Yorum: 0

Asansör bilgilendirme toplantısı

Ürün Güvenliği Haftası kapsamında Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Belediyesi hizmet binası konferans salonunda...

Asansör bilgilendirme toplantısı

Ürün Güvenliği Haftası kapsamında Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Belediyesi hizmet binası konferans salonunda "Asansör Bilgilendirme" toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fahrettin Akçal ve Bilgisayar Mühendisi Azize Çakıldak'ın konuşmacı olarak katıldığı Asansör Bilgilendirme toplantısına, Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Aksoy, il genelinde faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölgeleri temsilcileri, ilçe belediye personelleri ve asansör firmaları yetkilileri katıldı.

Asansör yönetmeliği hakkında konuşulan toplantıda, asansörlerin güvenli kullanımı için dikkat edilmesi gereken hususlar ve periyodik kontrollerinin zamanında yapılması hakkında da bilgiler verildi.

Asansör bilgilendirme toplantısı

Asansör bilgilendirme toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber