Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Mayıs 2013 - 11:00 Yorum: 0

Asıl kazanan Türk futbolu olsun

Malatya’da düzenlenecek olan Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta play off müsabakalarının detayı hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Asıl kazanan Türk futbolu olsun

MALATYA GÜNCEL - TFF Bölge Müdürü Fahrettin ESERDİ, TFF Maç Planlama Müdürü Besim YALÇIN ve TFF Akreditasyon sorumlusu Cem AKDAĞ Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ederek Malatya’da düzenlenecek olan Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta play off müsabakalarının detayı hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Ziyaret esnasında müsabakaların gerçekleştirileceği İnönü Stadyumunun protokol düzeni ve diğer iş ve işlemler ile ilgili toplantı yapıldı. TFF Maç Planlama Müdürü Besim YALÇIN, İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ya TFF bayrağı ve rozeti hediye ederek Malatya’da bulunmaktan memnuniyetini dile getirdi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ise ‘’ Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu çok önemli müsabakaların ilimize veren Sayın Federasyon Başkanına ve tertip kuruluna çok teşekkür ediyor, Malatya ili olarak bu ve benzeri organizasyonları her zaman üstesinden geldiğini, bu müsabakaların problemsiz bir şekilde tamamlanabilmesi için İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen her türlü katkıyı seve seve vereceğimizden kuşkunuz olmasın. Katılan tüm takımlara başarılar diliyor. Lige çıkan kim olursa olsun asıl kazanan Türk futbolu olsun diyorum’’ dedi

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber