Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Temmuz 2022 - 15:38 Yorum: 0

Aşırı sıcaklar yangına sebep oluyor

Malatya'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile birlikte kent genelinde çok sayıda ot ve bahçe yangını yaşandı.

Aşırı sıcaklar yangına sebep oluyor

Malatya'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile birlikte kent genelinde çok sayıda ot ve bahçe yangını yaşandı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangınlarda birçok bahçe ve ağaç zarar gördü.

Malatya'da hava sıcaklıklarının artması ile birlikte kırsal mahallelerde de yangınlar yaşandı. Sabah saatlerinde Doğanyol ilçesine bağlı Konurtay Mahallesinde otluk alanda başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Bahçelere sıçrayan yangında kullanılmayan 2 ev de yanarken bölgeye gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşların da desteği ile yangın kontrol altına alındı.

Kent genelinde yaşanan aşırı sıcaklıkların neden olduğu 20'e yakın bahçe ve örtü yangını da ekipler tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber