Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:53 Yorum: 0

Aşkale Çomoğluları Derneği’nden Rektör Çomaklı’ya hayırlı olsun ziyareti

Atatürk Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof.Dr. Ömer Çomaklı'ya ziyaretler devam ediyor.

Aşkale Çomoğluları Derneği’nden Rektör Çomaklı’ya hayırlı olsun ziyareti

Atatürk Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof.Dr. Ömer Çomaklı'ya ziyaretler devam ediyor.

Çomoğluları Derneği Aşkale Şube Başkanı Harun Çomaklı, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof.Dr. Ömer Çomaklı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aşkale Çomoğluları Dernek Başkanı Harun Çomaklı, Prof.Dr. Ömer Çomaklı'nın hem Türkiye hem de Erzurum için önem arz eden bilim adamları arasında olduğunu belirtti. Başkan Çomaklı, "Rektör hocamızı adaylık sürecinden bu yana yakından takip etme şansı bulduk. Toplumun her kesimiyle bir araya geldi, istişare toplantıları yaptı. 7-8 aylık adaylık sürecini çok iyi değerlendirdi ve Cumhurbaşkanımız tarafındın Atatürk Üniversitesi rektörlüğü görevine layık görüldü. Hocamıza üstlendiği bu ulvi görevde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini aktaran Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı, hedeflerinin Atatürk Üniversitesi'ni bulunduğundan daha iyi bir noktaya taşımak ve 3. Nesil Üniversite kavramını gerçekleştirmek olduğunu bildirdi.

Birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber