Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:23 Yorum: 0

Aşt Yeni Sezona Hazırlanıyor

AŞT 2015-2016 sezonunda Antalya'ya tiyatro dolu günler yaşattı. Sezon boyunca 202 kez perde açan Şehir Tiyatrosu, turne ve festivallerle beraber toplam 47...

Aşt Yeni Sezona Hazırlanıyor

Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT), yeni oyunların provalarına başladı.

AŞT 2015-2016 sezonunda Antalya'ya tiyatro dolu günler yaşattı. Sezon boyunca 202 kez perde açan Şehir Tiyatrosu, turne ve festivallerle beraber toplam 47 bin 272 seyirciye ulaştı. AŞT bir önceki sezona göre seyirci sayısını 17 bin 200 kişi artırarak, önemli bir başarıya imza attı.

YURT İÇİNDE DE SAHNE ALDILAR

Alanya, Manavgat ve Elmalı'da bölge turneleri gerçekleştiren Antalya Şehir Tiyatrosu ayrıca Bursa 20'nci Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne, Adana 2'nci "Şehir" Tiyatro Buluşması'na ve Nilüfer 5'nci Uluslararası Tiyatro Festivali'ne katıldı, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin davetlisi olarak Isparta'ya bir turne düzenledi.

PROVALAR BAŞLADI

Yurtdışında ise İtalya Uluslararası Ada'nın Tiyatroları Festivali'ne ile Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen 2'nci Türk-Alman Tiyatrosu Festivali'ne katılan Antalya Şehir Tiyatrosu ayrıca Objektif Kültür Merkezi'nin davetlisi olarak Almanya'da iki turne daha gerçekleştirdi.

23 Nisan itibariyle 2015-2016 tiyatro sezonunu kapatan Antalya Şehir Tiyatrosu yeni sezon için hazırlıklara başladı. AŞT oyuncuları biri çocuk ve gençlik, biri de yetişkin olmak üzere iki yeni oyunun provalarını sürdürüyor.

EN İYİYİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Provaların son derece keyifli ve başarılı geçtiğini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, ilerleyen günlerde iki ayrı yetişkin oyununun daha çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. 2016-2017 sezonu için hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini kaydeden Özgür, Türkiye'nin ve dünyanın en başarılı sanatçıları ile çalıştıklarını söyledi.

Aşt Yeni Sezona Hazırlanıyor

Aşt Yeni Sezona Hazırlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber