Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Teknoloji 14 Temmuz 2019 - 14:43 Yorum: 0

AstroFest “Herkese Biraz Gökyüzü” temasıyla gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin her yerinden katılımın olduğu AstroFest etkinliği, "Herkese Biraz...

AstroFest “Herkese Biraz Gökyüzü” temasıyla gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin her yerinden katılımın olduğu AstroFest etkinliği, "Herkese Biraz Gökyüzü" temasıyla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Türkiye'nin TÜBİTAK destekli ilk bilim merkezi olan Konya Bilim Merkezi, yılın her döneminde farklı temalarda etkinlikler ve eğitim programları düzenleniyor. Astronomi, uzay ve havacılık alanlarında düzenlediği etkinliklerle milli teknoloji hamlesine katkıda bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi, bu çerçevede bu yıl ikincisi düzenlenen AstroFest etkinliğini Kapadokya'da gerçekleştirdi. Astronomi ve uzay bilimlerine karşı merakın artırılması hedefi doğrultusunda "Herkese Biraz Gökyüzü" teması ile yapılan ve Türkiye'nin her yerinden yaklaşık 200 kişinin katıldığı AstroFest etkinliğinde 3 gün boyunca teleskoplarla gökyüzü gözlemleri, bilimsel atölyeler, söyleşiler, doğa gezileri ve yarışmalar yapıldı. Orta Doğu Teknik Üniversitesinden (ODTÜ) Prof. Dr. Bilge Demirköz ve Doç. Dr. Sinan Kaan Yerli'nin, TÜBİTAK'tan Alp Akoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı AstroFest'te katılımcılar, eğlendirirken öğreten bilimsel bir kampı tecrübe etti. Festivalde her yaş grubuna hitap eden etkinlikler hazırlandı. Astronomi, uzay ve havacılık alanlarında gelişmiş altyapıya ve insan kaynağına sahip olan Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi, 27 Temmuz tarihinde de Konya-Kilistra bölgesinde bir günlük astronomi festivali gerçekleştirecek.

AstroFest “Herkese Biraz Gökyüzü” temasıyla gerçekleşti

AstroFest “Herkese Biraz Gökyüzü” temasıyla gerçekleşti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber