Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 16:58 Yorum: 0

Atakum Belediyesi'nce 100 çocuk sünnet ettirildi

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi'nce 100 çocuk  sünnet ettirildi.Atakum  Belediye Başkanı İshak Taşçı, sünnet olan çocuklara kirvelik yaptı.Taşçı, sosyal belediyecilik anlayışı içinde...

Atakum Belediyesi'nce 100 çocuk sünnet ettirildi

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi'nce 100 çocuk  sünnet ettirildi.

Atakum  Belediye Başkanı İshak Taşçı, sünnet olan çocuklara kirvelik yaptı.

Taşçı, sosyal belediyecilik anlayışı içinde çocukları sünnet ettirdiklerini belirterek, "Belediyemizin ilgili birimlerine kayıt yaptırarak sünnet olmak isteyen yaklaşık 100 çocuğumuzu hastanede hijyenik bir ortamda sünnet ettirdik.  Sünnet sonrası kıyafetleri dağıtıldı. Bu yavrularımıza  hayatlarının en anlamlı günlerinden birisini doyasıya yaşamaları için bir de şölen düzenleyeceğiz" dedi.

Sünnet Şölenini geleneksel hale getirmeyi planladıkları ifade eden Taşçı, " Biz hizmet için varız. Halka hizmet etmek,onlarla bütünleşmek için üzerimize düşen bütün görevi yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu tür sosyal etkinliklerle de çocuklarımızın ve ailelerinin sevinçlerini,mutluluklarını paylaşmak, çoğaltmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber