Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Kültür 16 Ekim 2019 - 19:58 Yorum: 0

Atık Piller okulların desteği ile toplanıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, belediye ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği işbirliği ile okullarda...

Atık Piller okulların desteği ile toplanıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, belediye ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği işbirliği ile okullarda düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışmaları farkındalık oluşturdu.

Bandırma Belediyesi, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP-DER) iş birliği ile okullarda öğrencilere atık pil toplama alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl düzenlediği "Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması" başladı.

İl genelinde 2 ayrı grupta düzenlenen yarışmada Bandırma 1.grupta Altıeylül, Karesi ve Edremit İlçeleriyle yarışacak. 2019-2020 eğitim öğretim yılını kapsayan "Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması"nda kentimizdeki özel ve resmi anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ve dengi okullar yer alabilecek.

Yarışma süresince gruplarda yer alan ilçeler arasında en çok pil toplayan ilk üç okul ödüllendirilecek. Yarışmada toplanan atık piller, TAP-DER tarafından çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilecek.

Atık Pil Yarışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, her yıl Bandırma Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışmasının çevre sağlığına büyük katkı sunduğunu söyledi. Başkan Tolga Tosun; "Bu tür yarışmalar ve organizasyonlar çocuklarımıza çevre sağlığı ve doğayı koruma bilincini aşılamak adına önemli faaliyetlerin başında geliyor. Aynı zamanda bu tür çalışmaların küçük yaştan itibaren çocuklarımıza atık pillerin toplanmasını özendirmek ve buna teşvik etmek adına büyük katkı sunduğuna inanıyorum. Geçtiğimiz yıl bu yarışmada Şehrimiz 17 Eylül İlkokulu birinci gelmiş ve bizlerde hediyelerini kendilerine takdim etmiştik. Her yıl olduğu gibi bu yılda kentimiz okulları yarışmaya yoğun ilgi göstererek yine birinciliği şehrimize getireceklerine inanıyorum. Elbette ki bu yarışmadaki amaç kazanmaktan öte daha çok atık pil toplanarak çevre sağlığına daha fazla katkı sunmak. Bu süreçte şimdiden tüm okullarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Atık Piller okulların desteği ile toplanıyor

Atık Piller okulların desteği ile toplanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber