Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:36 Yorum: 0

Atletizm Dünya Şampiyonası’nda DÜ Öğrencisine Şeref Madalyası

Atletizm Dünya Şampiyonası'nda, 10 kilometre yürüyüş dalı genç klasmanda Dicle Üniversitesi (DÜ) beden eğitimi öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi...

Atletizm Dünya Şampiyonası’nda DÜ Öğrencisine Şeref Madalyası

Atletizm Dünya Şampiyonası'nda, 10 kilometre yürüyüş dalı genç klasmanda Dicle Üniversitesi (DÜ) beden eğitimi öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi Salih Korkmaz, şeref madalyası kazandı.

Roma'da yapılan şampiyonada 23 yaş altı genç klasmanda 61 kişi arasında 11'inci olarak şeref madalyası kazanan Salih Korkmaz, bu başarıları sayesinde topladığı puanlarla gelecek yıl yapılacak olan Dünya Üniversite Oyunları'na gitmeyi garantiledi.

Türkiye rekorunu 5 kilometre pistte 20 dakika 20 saniye ile elinde bulunduran milli sporcu Salih Korkmaz'ın Balkan Şampiyonası'nda birinciliği bulunuyor. Korkmaz'ın bu yarışmadan kazandığı altın madalyasının yanı sıra Belarus Avrupa Gençler Şampiyonası salon yürüyüş klasmanında da 2'nciliği bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber