Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ekim 2016 - 00:13 Yorum: 0

Avaşin, Basyan Ve Kandil’e hava harekatı

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile Avaşin, Basyan ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan...

Avaşin, Basyan Ve Kandil’e hava harekatı

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile Avaşin, Basyan ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan 4 barınak, 1 mağara ve 1 malzeme deposu imha edildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre; 06 Ekim 2016 tarihinde 19.37-20.40 saatleri arasında Avaşin, Basyan ve Kandil bölgelerine Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Harekatta, bölgede tespit edilen ve bölücü terör örgütü tarafından kullanılan 4 barınak, 1 mağara ve 1 malzeme deposu imha edildi.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber