Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Aydın'dan kısa kısa

AYGİAD ihracat ödülü alan üyelerini kutladı

Aydın'dan kısa kısa

AYDIN (AA) - Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Ege İhracatçı Birlikleri tarafından "2014 İhracatın Yükselen Yıldızları Ödülüne" layık görülen yönetim kurulu üyelerini düzenlediği bir yemekle kutladı.

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından “2014 İhracatın Yükselen Yıldızları Ödülüne” layık görülerek ödüllerini Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan alan AYGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Pekgüzel ve Cenker Abacı, düzenlenen bir yemekle AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan ve dernek üyeleri tarafından tebrik edildi.

AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan, yaptığı açıklamada, "Bu arkadaşlarımızla Aydın adına ülkemiz adına gururlandık" dedi.

- İncirliova'da "Bayraksız Köy Kalmayacak" projesi

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, proje kapsamında beş köye Türk bayrağı dikti.

Büyükşehir yasası ile köy statüleri ortadan kalkan ve mahalleye dönüşen Arzular, Eğrek, İsafakilar, Arpaderesi ve İkizdere'de Türk Bayrağı dalgalandırıldı.

 Belediye başkanı Kale, "Türk bayrağı Türk milletinin tarih boyunca vermiş olduğu mücadelenin, bu topraklar için dökülen kanların bir simgesidir. Bayraksız refahın, zenginliğin, adaletin, bir anlamı olmaz.  Bu münasebetle 5 mahallemizde daha şanlı bayrağımızı göndere çekmiş olduk" diye konuştu.

 - İkiz buzağı sevinci

İncirliova ilçesi Akçeşme Mahallesi'nde hayvancılık yapan 47 yaşındaki Ali Özdemir,  13 yıl sonra ikinci kez, ikiz buzağı sevinci yaşadı

Özdemir, 13 yıl öncede yine aynı yerde kendisine ait ineğin ikiz buzağı dünyaya getirdiğini anımsatarak, "Aradan yıllar geçti yine ineklerimden birisi ikiz buzağı dünyaya getirdi. Tabi ki hiç beklemiyorduk. Hoştayn cinsi inekten buzağı beklerken, ikiz buzağı sahibi olmak bizi oldukça mutlu etti" ifadesini kullandı.

- Kardeş futbolcular İncirliova Belediyespor için ter döküyor

 Bölgesel Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor'da forma giyen Eyüp Elma (22) ve Bencan Elma (21) aynı takımda oynamanın sevincini yaşıyor. 

Bencan Elma, kardeşiyle aynı takımda oynamanın kendisine güç verdiğini belirterek, "Aynı takımda oynamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Sadece bu sezon değil başka sezonlarda birkaç takımda daha birlikte forma giydik. Takım içerisinde de çok iyi anlaşıyoruz. Hem takım arkadaşı hem de kardeşiz. İncirliova Belediyespor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber