Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 14:43 Yorum: 0

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar'a ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Sınırlı Sorumlu Bahşılı Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ökten ve kooperatif üyeleri, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ı ziyaret...

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar'a ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Sınırlı Sorumlu Bahşılı Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ökten ve kooperatif üyeleri, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Uyar, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan bir işte karşılıklı mutabakat sağlandığı zaman doğruyu bulma şansının daha yüksek olduğunu ifade eden Uyar, "Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin bütün altyapı çalışmaları devam ediyor" dedi.

Ökten ise yeni dönemde ilçenin toplu ulaşımını üstlenmeye devam edeceklerini belirterek, bunun için Başkan Uyar'a teşekkür etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber