Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Mayıs 2016 - 20:28 Yorum: 0

Bakan Avcı Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep'te aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Bakan Avcı Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep'te aday öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Avcı, "Bir Milli Eğitim Bakanı akılda kalmaz ama ilk öğretmenler hiçbir zaman unutulmaz" dedi.

Gaziantep programı çerçevesinde okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, aday öğretmenlik uygulamasının Türkiye'deki eğitim sistemine büyük fayda sağlayacağını belirterek, "Geçmiş dönemlerde ağustos ayında atamalar yapılıyordu, ağustos sonunda görev yerleri belli oluyordu, 15 gün sonra da öğretmen adayları görev yapacakları okullarda derslere giriyordu. Bu öğretmenlerimizin birçoğu belki de tayin oldukları ili ilk defa görüyordu. Kültürünü bilmedikleri bir yerde göreve başlayan öğretmenlerimiz çok zorlanıyordu. Şimdi böyle bir yönlendirme eğitimi ile danışman öğretmenlerimizin gözetiminde, sadece kendi branşınızda değil birçok branştaki derslere giriyorsunuz" diye konuştu.

Şehitkamil Kültür Merkezinde gerçekleşen program sonunda aday öğretmenlerle fotoğraf çektiren Bakan Avcı, daha sonra salondan ayrılarak Gaziantep programı çerçevesinde ziyaret gerçekleştireceği AK Parti İl binasına hareket etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber