Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ocak 2021 - 22:08 Yorum: 0

Bakan Kasapoğlu’ndan karne hediyesi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yarıyıl tatilinde öğrencileri her hafta bir kitapla buluşturacaklarını söyleyerek, bu hafta 5 bin...

Bakan Kasapoğlu’ndan karne hediyesi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yarıyıl tatilinde öğrencileri her hafta bir kitapla buluşturacaklarını söyleyerek, bu hafta 5 bin kişiye kitap hediye edeceğini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Yarıyıl tatiline özel sizleri her hafta bir kitapla buluşturacağız. Bu hafta için seçtiğimiz 10 kitaptan birini 5.000 arkadaşıma hediye etmek istiyorum. Bakanlığımızın yayınlarından oluşan tam 5 bin kitap hediyesi için #TatildeOkuyoruz etiketine yazacaklarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber