Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 20 Şubat 2018 - 16:08 Yorum: 0

Bakanlık obez hasta için harekete geçti

Sağlık Bakanlığı, basında yer alan "Beni de obeziteden kurtarın" başlıklı haberler üzerine, söz konusu hastayla ilgili tedavi süreci başlatıldığını...

Bakanlık obez hasta için harekete geçti

Sağlık Bakanlığı, basında yer alan "Beni de obeziteden kurtarın" başlıklı haberler üzerine, söz konusu hastayla ilgili tedavi süreci başlatıldığını açıkladı.

Amasya'da yaşayan obezite hastası Name Koç, Sağlık Bakanlığına mektup yazarak yardım çağrısında bulundu. Konuya ilişkin Bakan Ahmet Demircan'ın talimatlarıyla İl Sağlık Müdürlüğünce bir ekip görevlendirildi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, hastanın ambulansla evinden alınarak, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildiği ve gerekli tetkiklerin yapıldığı ifade edildi. "Hastamızın tetkik sonuçlarına göre tedavisi planlanacak ve takibi yapılacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber