Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 05 Eylül 2018 - 14:28 Yorum: 0

Bakkallar Odası Çocukları Sevindirdi

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası 2018-2019 eğitim öğretim yılında okula yeni başlayacak olan ihtiyaç sahibi olan oda üyelerinin çocuklarına...

Bakkallar Odası Çocukları Sevindirdi

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası 2018-2019 eğitim öğretim yılında okula yeni başlayacak olan ihtiyaç sahibi olan oda üyelerinin çocuklarına kırtasiye seti hediye etti. Bu yıl 12.si düzenlenen etkinlikte 14 ailenin çocuğuna okul çantası ve kırtasiye seti dağıtıldı.

Kırtasiye yardımıyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hasan Yançıl çocukların ülkenin geleceği olduğunu ifade ederken ailelerden çocuklara daha fazla zaman ayırmalarını istedi.

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hasan Yançıl konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bugünü çocuklarımıza borçluyuz. Onların ve ailelerinin sayesinde bugün bir aradayız. Çocukların sevinçlerini paylaşmak ve ortak olmak bizi çok mutlu ediyor. Yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Bu etkinliğin 12.sini düzenliyoruz. Bugüne kadar da 267 öğrencimizi sevindirdik. Onlara bir çanta hediye ediyoruz oda olarak. Zihin haritasında iz bırakmak için bir hediye vereceğiz. Çocuğa verilecek en iyi hediye aslında zamandır. Çocuklar ilgiye alakaya hele ki şu zamanda daha çok vakit ayırmalıyız. Çocuklarımıza yaptığımız yatırım geleceğimize yaptığımız yatırımdır. Bugün yeni bir dünya kurmak için eğitim şarttır. Çocuklar bugünün yarını yarının da umududur. Sürdürülebilir bir toplumun mümkünü çocuklara verilen eğitimden geçer. Ailelere de çok büyük görevler düşüyor çocukların eğitiminde. Özellikle teknolojik cihazlardan çocukları uzak tutmamız gerekiyor. Ben yeni dönemde çocuklarımıza başarılar diliyorum"

Konuşmanın ardından konuşan Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hasan Yançıl çocuklara tek tek çantalarını hediye etti.

Bakkallar Odası Çocukları Sevindirdi

Bakkallar Odası Çocukları Sevindirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber