Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 15:58 Yorum: 0

Balıkçılık Teknolojisi’ni Seçen İlk 3 Öğrenciye Burs Verilecek

Fırat Üniversitesi (FÜ) Su Ürünleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi ve Su Ürünleri Mühendisliği'ni tercih eden ilk 3 öğrenciye 4 yıl süreyle 600...

Balıkçılık Teknolojisi’ni Seçen İlk 3 Öğrenciye Burs Verilecek

Fırat Üniversitesi (FÜ) Su Ürünleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi ve Su Ürünleri Mühendisliği'ni tercih eden ilk 3 öğrenciye 4 yıl süreyle 600 TL burs verileceği bildirildi.

FÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Çalta, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Su Ürünleri Fakültesi bölümlerini tercih eden ve ilk 3 sıradan giren öğrencilere 600 lira burs verileceğini belirterek, yeni açılan Balıkçılık Teknolojisi Bölümü'ne bu yıl 10+1 kontenjan verildiğini söyledi. Bölüme bu yıl ilk defa öğrenci alacaklarını aktaran Çalta, bursun YÖK tarafından tercihte bulunan ilk 3 sıradaki öğrencilere verileceğini kaydetti.

FÜ Su Ürünleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuri Başusta ise, Su Ürünleri Fakülteleri bünyesinde Su Ürünleri Mühendisliği ve Balıkçılık Teknolojisi adı altında 2 bölüm bulunduğunu ifade ederek, rehber öğretmenleri bu konuda öğrencileri bilgilendirmeleri gerektiğini anlattı.

Su Ürünleri Fakülteleri'ni tercih noktasında teşvik etmek amacıyla öğrencilere 4 yıl süre ile 12 ay boyunca verilecek bursun alınacak diğer bursları etkilemeyeceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber