Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ekim 2021 - 17:03 Yorum: 0

Balıkesir’e 300 basket potası

Gençlik Spor Bakanlığınca ülke genelinde başlatılan "Yer Gösterin Pota Yapalım" projesi kapsamında Balıkesir'de merkez, ilçe ve mahallelerde toplam 300...

Balıkesir’e 300 basket potası

Gençlik Spor Bakanlığınca ülke genelinde başlatılan "Yer Gösterin Pota Yapalım" projesi kapsamında Balıkesir'de merkez, ilçe ve mahallelerde toplam 300 adet basket pota yapımı tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca ülke genelinde başlatılan "Yer Gösterin Pota Yapalım" projesinde Balıkesir'de proje kapsamında belirlenen yerlere potaların montajları yapıldı. Şehir merkezinde ilçelere ve mahallelerde belirlenen uygun alanlara potaların yapımı tamamlanarak, sporun, toplumun her kesimine yaygınlaştırılması, çocuklar ve gençlerin sporla buluşması sağlanması hedefleniyor.

Sporun tabana yayılması için yapılan bu projelerin artarak devam edeceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, şunları söyledi: "Bakanlığımızın basketbolu yaygınlaştırma adına "Yer gösterin Pota Yapalım" anlayışıyla 10 Bin Pota Projesi kapsamında; Balıkesir olarak İlçe Müdürlüklerimizin vasıtasıyla Belediyelerle, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle, muhtarlıklarla, üniversitelerle ve diğer kurumlarla irtibata geçilerek uygun alanların belirlenmesiyle birlikte 300 potanın montajları tamamlanmış oldu. Sayın Bakanımızın çok önem verdiği bu proje ile Bu proje ile bu branşı erişilebilir hale getirmenin yanında; yeteneği olanlara ulaşmak, çocuklarımızın, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunmasını sağlamak, basketbolda yeni yıldızları yetiştirmek amacında olacağız. Bu anlamda spor yatırımlarımız hızla devam ediyor. Yakın zamanda hizmete açacağımız yeni projeleri de tamamlayarak ciddi mesafe almış olacağız. Emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Balıkesir’e 300 basket potası

Balıkesir’e 300 basket potası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber