Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Bandırmaspor'da, Kırıklarelispor maçı hazırlıkları

Bandınmaspor şampiyonluk istiyor

Bandırmaspor'da, Kırıklarelispor maçı hazırlıkları

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Kırklarelispor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesindeki sosyal tesislerinde antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Gümüşhanespor müsabakasında takımın en renkli taraftarlarından Metin Çokgezenler'i kalp krizi sonucu kaybettiklerini hatırlatan Samatyalı, "Taraftarımızın vefat etmesinin ardından 2014-2015 futbol sezonunda şampiyonluk bizim için artık olmazsa olmazımız olmuştur. Her iki takım açısından zor bir maç olacak. Bizim iddiamızı sürdürmemiz, Kırklarelispor'unda tehlikeli bölgeden uzaklaşması için her iki takımında puanlara ihtiyacı var. Bu açıdan seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

Samatyalı, sakatlığı bulunan Ali Serin ve kart cezalısı olan Yasin Palaz'ın kadroda yer almayacağını sözlerine ekledi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber