Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Temmuz 2020 - 23:53 Yorum: 0

Başakşehir evinde 15 maçtır yenilmiyor

Sahasında Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, evindeki yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

Başakşehir evinde 15 maçtır yenilmiyor

Sahasında Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, evindeki yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı. Turuncu-lacivertliler, bunun yanında bu sezon iç sahada en iyi performans sergileyen takım olarak da dikkat çekiyor.

Başakşehir, Süper Lig'in 31. haftasında evinde Denizlispor'u 2-1 yendi. Turuncu-lacivertliler, bu sonuçla Fatih Terim Stadı'ndaki yenilmezlik serisini de 15 maça çıkardı. İstanbul temsilcisi, ligin 2. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiği mücadeleden beri sahasında kaybetmiyor.

Okan Buruk'ın takımı, bu sezon iç sahada en iyi performans sergileyen takım konumunda bulunuyor. İstanbul temsilcisi, evindeki 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 37 puan topladı. M.Başakşehir, attığı 37 gole karşılık kalesinde ise 13 gol gördü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber