Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 21 Mart 2013 - 17:50 Yorum: 0

Başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir

Minik Hokeyciler Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ettiler.

Başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir

MALATYA GÜNCEL - Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan 15 - 17 Mart 2013 tarihleri arasında Kırıkkale ilinde yapılan 12 Yaş Altı Türkiye Hokey Şampiyonasında şampiyonluğa ulaşan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri Savaş YILMAZ alınan bu başarıyı İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ile paylaştılar.

Takım antrenörü Savaş Yılmaz, “ Alınan başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir bunun arkasında yıllardır ciddi bir şekilde çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızda tesis, antrenman ve maddi olarak her türlü desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI’ya da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI konu ile ilgili bir açıklama yaparak’’ İlimiz Hokeycilerine yapmış olduğumuz desteklerin bu şekilde Türkiye Şampiyonluğu gibi başarılı bir şekilde meyve vermesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Umuyorum bu çocuklarımız geleceğin A Milli Hokeycileri olurlar. Hem Antrenörlerini hemde minik hokeycilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber