Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 06 Şubat 2008 - 12:56 Yorum: 0

Başarıları ödüllendirildi

29 madalya ile dönen sporcu , antrenör ve velilerden oluşan kalabalık bir grup, Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz'u makamında ziyaret ettiler.

Başarıları ödüllendirildi

01-03 Şubat 2008 tarihlerinde Gaziantep ilinde yapılan Ulusal Minikler Yüzme Şampiyonasına 35 sporcu ile katılan ve büyük bir başarı göstererek 29 madalya ile dönen sporcu , antrenör ve velilerden oluşan kalabalık bir grup, Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz'u makamında ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr Mehmet Bayansalduz, makamında kabul ettiği minik sporculara çeyrek altın ve çeşitli hediyeler vererek onlarla uzun süre sohbet etti.Basın mensuplarına bu başarının öyküsünü anlatan Bayansalduz; “Şu anda geleceğin resmini çekiyorsunuz, bu minik sporcular inşallah gelecekte, Dünya Şampiyonaları ve Olimpiyatlarda Ülkemizi temsil edecekler onların çok iyi bir şekilde yetişmesi için elimizdeki bütün imkanları kullanıyoruz.Bu minik sporcuların yetişmesi için bizlerle iş birliği yapan aileleri ve antrenörlerimi de kutluyorum” dedi

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber