Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Kasım 2014 - 13:38 Yorum: 0

Başbakan Davutoğlu, Tunceli'de

Davutoğlu, Tunceli Valiliğini ziyaret etti

Başbakan Davutoğlu, Tunceli'de

TUNCELİ (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tunceli Valiliğini ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, Erzincan'dan helikopterle geldiği Tunceli'de, 4. Komanda Tugay Komutanlığındaki helikopter pistinden, otobüsle valiliğe geçti.

Davutoğlu, valiliğe geçerken yol güzergahında bulunan vatandaşları otobüsten selamladı.

Valilik binası önünde, tören mangası tarafından karşılanan Davutoğlu'na, iki  anaokulu öğrencisi tarafından da çiçek verildi. Davutoğlu, çocuklarla fotoğraf çektirdi ve ardından tören mangasını selamladı.

Başbakan Davutoğlu, daha sonra Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili brifing aldı.

Davutoğlu'na, ziyarette eşi Sare Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu eşlik etti.

Bu arada, kent merkezinde bazı cadde ve sokakların, "Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Hoşgeldiniz" şeklinde yazılı pankartlar ve AK Parti bayraklarıyla donatılması dikkati çekti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber