Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 10:08 Yorum: 0

Başbakan’dan Hisarcıklı gençlere mektup

Hisarcık ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatı Başbakan Binali Yıldırım'ın 18-30 yaş arası gençlere isme özel gönderdiği mektupları kapı...

Başbakan’dan Hisarcıklı gençlere mektup

Hisarcık ilçesinde Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatı Başbakan Binali Yıldırım'ın 18-30 yaş arası gençlere isme özel gönderdiği mektupları kapı kapı dolaşarak evlere teslim ediyor.

Başbakan Binali Yıldırım'ın mektuplarını ilçe merkezi ve 25 köydeki 18-30 yaş arası gençlere tek tek elden teslim çalışmalarının devam edildiğini belirten Hisarcık Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş, "Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Hisarcık ilçe ve köylerindeki 18-30 yaş arası 2 bin 164 gence elden teslim edilmek üzere gönderdiği Anayasa değişikliğinin amacının ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getireceği yeniliklerin detaylı bir şekilde anlatıldığı mektuplar adreslere teslim edilmektedir. Mektupların ilçe merkezindeki dağıtımına bir süre AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur'da iştirak etmiştir. Başbakanımız göndermiş olduğu mektupta gençlere olan güvenden, seçme yaşında olduğu gibi seçilme yaşının da 25'ten 18'e indirilmesinden, istikrarın korunması için mücadele edilmesi gerektiğinden ve 15 Temmuz hain darbe girişiminden bahsetmektedir" diye konuştu.(MA-EFE)

Başbakan’dan Hisarcıklı gençlere mektup

Başbakan’dan Hisarcıklı gençlere mektup

Başbakan’dan Hisarcıklı gençlere mektup

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber