Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Başiskele’de Sel Taşkınlarına Karşı Koruma

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeniköy Merkez Mahallesi Medeniyet Caddesi ve Berk Sokaktan geçen küçük dere yatağını kapalı menfeze çeviriyor.

Başiskele’de Sel Taşkınlarına Karşı Koruma

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeniköy Merkez Mahallesi Medeniyet Caddesi ve Berk Sokaktan geçen küçük dere yatağını kapalı menfeze çeviriyor. Sel taşkınlarına karşı koruma altına alınan kanal hem yayalara, hem sürücülere güvenli ulaşım sağlayacak.

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi'nde kapalı menfez çalışması gerçekleştiriyor. Her iki tarafı yol olan bölgede yapılan çalışmayla yol güvenli hale getiriliyor. Ulaşımın aksamaması için iki etapta yapılan çalışmada genişliği 2 metre, yüksekliği 1,5 metre olan beton kanal yapılıyor.

Bir başka güvenlik önlemini toprak kaymasına karşı Kullar Yakacık Mahallesi Nene Hatun Sokakta alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 5 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapıyor.

Başiskele’de Sel Taşkınlarına Karşı Koruma

Başiskele’de Sel Taşkınlarına Karşı Koruma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber