Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Başkan AK Okul Kermesine Katkıda Bulundu

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu tarafından düzenlenen Geleneksel Yıl Sonu Kermesi'ni ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,...

Başkan AK Okul Kermesine Katkıda Bulundu

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu tarafından düzenlenen Geleneksel Yıl Sonu Kermesi'ni ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, kermesten alışveriş yaparak okula katkıda bulundu.

Başkan Ak, geliri okulun ihtiyaçlarına harcanacak olan Yıl Sonu Kermesi'ni Bosnalı komutan ve savaş gazisi Necad Kurtoviç ile birlikte gezdi. Yiyecek, takı, süs eşyaları vb. el emeği ürünlerin sergilendiği standları inceleyen Başkan Ak, satış yapan öğrenci velileri ile sohbet ederek "hayırlı kazançlar" temennisinde bulundu. Kermesi gezdikten sonra okulu da ziyaret eden Mustafa Ak, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Ak, özellikle minik öğrencilerin ricasını geri çevirmeyerek çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber