Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Nisan 2022 - 10:28 Yorum: 0

Başkan Akçadurak, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Erzurum'da düzenlenen Kulüplerarası Natürel Kızak Türkiye Şampiyonası ve Okullar Arası Kayak Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular, Gediz...

Başkan Akçadurak, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Erzurum'da düzenlenen Kulüplerarası Natürel Kızak Türkiye Şampiyonası ve Okullar Arası Kayak Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette sporculara, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Keskin'de eşlik etti.

Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde yetişerek, Gediz'i Türkiye çapında temsil ederek gururlandıran sporcuların ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muharrem Akçadurak, "Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde yetişen bizleri gururla Erzurum'da düzenlenen Natürel Kızak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'nda ilk 3'e girerek derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Akçadurak; "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı

Ziyaret sonunda Başkan Akçadurak tarafından sporculara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" adlı kitabı hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber