Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 08 Şubat 2019 - 16:03 Yorum: 0

Başkan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, 31 Mart'ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında...

Başkan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, 31 Mart'ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında kurumlar, esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında Akşehir Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı'yı makamında ziyaret eden Başkan Akkaya ve beraberindeki heyete Albay Yuvalı seçim çalışmaları kapsamında başarılar diledi. Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet AK Mega Radyo Sahibi Bülent Karagöz, Akşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bahri Karaman, Akşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Doğru ve Akşehir Buğday Pazarında bulunan esnafları da ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında akşamları da ev ziyaretlerini yapan Başkan Salih Akkaya vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip yeni projeler ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Gönül Belediyeciliği parolası ile yola çıktıklarını belirten Başkan Akkaya, "İnsan odaklı hizmet ve daha güzel bir Akşehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akşehirimize değer katacak hizmet ve projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu hizmet ve projeleri üretirken hemşehrilerimizin güven ve desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. İnşallah 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından değerli hemşehrilerimizin teveccühleri ile daha güzel hizmet ve projeleri Nasreddin Hocamızın torunları olan değerli hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimleri için "Gönül Belediyeciliği" parolasıyla yola çıktıklarının altını çizen Başkan Salih Akkaya ziyaretlerinde AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, AK Parti Akşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Başkan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Başkan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber