Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 16 Nisan 2018 - 17:03 Yorum: 0

Başkan Alıcık’ın ‘Şehitler Haftası’ mesajı

Başkan Alıcık, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Vatanımızı, istiklalimizi ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ile eşsiz...

Başkan Alıcık’ın ‘Şehitler Haftası’ mesajı

Başkan Alıcık, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Vatanımızı, istiklalimizi ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ile eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Alıcık mesajında, "Vatanımızı, istiklalimizi ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bizlere vatan ve din mirasını bırakmak için toprağa düşmüş şehitlerimize olan minnet borcumuz bir ömür boyu tükenmez. Bu vatan ve al bayrak için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi bir kere daha saygıyla anıyoruz. Gözlerini kırpmadan ölüme giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren şehitlerimiz bize geride bu cennet vatanı bıraktılar. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

"Şehit, Allah rızası için, din, vatan, millet uğruna canını veren Müslüman kişiye denir. Şehitlik, İslam dininde peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir" diyen Alıcık, "Türk Milleti için bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür. Bu toprakların her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Aziz şehitlerimiz Ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs germiştir Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamızı sağlayan, tüm şehitlerimizi minnetle anıyor Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" sözlerini kaydetti.

Başkan Alıcık’ın ‘Şehitler Haftası’ mesajı

Başkan Alıcık’ın ‘Şehitler Haftası’ mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber