Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 14:48 Yorum: 0

Başkan Çelikcan: "Hainler asla hedefine ulaşamayacak"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Van, Elazığ ve Bitlis'te emniyet güçlerine yönelik düzenlenen hain saldırıyı lanetledi.

Başkan Çelikcan: 'Hainler asla hedefine ulaşamayacak'

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Van, Elazığ ve Bitlis'te emniyet güçlerine yönelik düzenlenen hain saldırıyı lanetledi. Başkan Çelikcan yaptığı açıklamada, "Hainler asla hedefine ulaşamayacak, yapılan bu saldırılar hiç bir zaman birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Bölücü hainler yüzyıllardır beraber yaşadığımız bu topraklarda aramıza nifak sokamayacaklar" dedi.

Emniyet güçlerine yönelik alçakça gerçekleştirilen bu kanlı saldırıların terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Çelikcan, "Polisimiz ve sivil vatandaşlarımız ne yazık ki terör saldırısının hedefi oldu. Hain plan neticesinde şehit düşen vatan evlatları geride gözü yaşlı anneler, babalar, çocuklar bıraktılar. Bu büyük bir acı. Van'da şehit düşen Adanalı polisimiz Hacı Ahmet Öztürk ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Milletin dik duruşuyla püskürttüğü Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin hemen ardından aldıkları talimatla alçakça saldırılara başlayan bir diğer eli kanlı terör örgütü PKK'nın asla hedefine ulaşamayacağını belirten Başkan Çelikcan, "Ülkemize, birliğimize, geleceğimize kasteden hainler asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Bir olacak, tek vücut olacak, kucaklaşacak, kenetlenecek o hainlere fırsat vermeyeceğiz. İnsanlıktan nasibini almamış eli kanlı terör örgütü ve piyonları birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozamayacak, amaçlarına ulaşamayacaklar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber