Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Demircan Aşevini Ziyaret Etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her gün ilçenin farklı bölgelerinde kurulan iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin pişirildiği aşevini...

Başkan Demircan Aşevini Ziyaret Etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her gün ilçenin farklı bölgelerinde kurulan iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin pişirildiği aşevini ziyaret etti. Vatandaşların yemekleri çok beğendiğini söyleyen Başkan Demircan, aşçılara teşekkür etti.

Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek yardımı yapan Beyoğlu Belediyesi Aşevi, Ramazan ayı boyunca da her gün vatandaşlara sıcak yemek ulaştırıyor. Aşevinde her gün iftar vaktine saatlere kala pişirilen yemekler paketlenerek Beyoğlu Belediyesi'nin Taksin Meydanı, Hasköy Sahil ve ilçenin farklı mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşturuluyor. Kasımpaşa'da bulunan aşevini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların yemekleri çok beğendiğini belirterek, aşçılara teşekkür etti.

"BU İŞİ AŞKLA YAPIYORSUNUZ"

Başkan Demircan, Beyoğlu Belediyesi'nin kurduğu iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini belirterek, "Siz sadece çalışmıyorsunuz, bu işi aşkla yapıyorsunuz. Yemeklerimiz on numara. Herkese tavsiye ediyorum, vatandaşlarımıza Beyoğlu Belediyesi'nin iftar sofralarından birine katılarak çorbamızı ve pilavımızı tatmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber